Liverbirds Kløfta © 2010 

 

Praktisk informasjon rundt jubileumsfesten 10.desember

 

Jubileumsfesten arrangeres av Liverbirds Kløfta i tett samarbeid med supporterklubben. Det er Liverbirds Kløfta som styrer alt det praktiske rundt arrangementet, meld deg på via påmeldingssiden. Ønsker du kontakt utover våre fellestreff på kampdagene, send mail til

arrangement@liverbirds-klofta.com eller info@liverbirds-klofta.com

 

Med seg har supporterklubben invitert Ragnhild Lund Ansnes, forfatter av braksuksessen "Liverpoolhjerter", ei reise i norske Liverpool-supporteres sterkeste minner. Boka kom i høst og er tidenes første offisielle klubbutgivelse fra LFC utgitt på et annet originalspråk enn engelsk og viser hva fotball gjør med fansen. Denne kvelden deler hun med oss noe av alt det utrolige hun fant ut i løpet av de tre årene hun skrev boka. 
 

I tillegg har supporterklubben altså med seg Liverpool FCs mestvinnende spiller gjennom tidene: Phil Neal.

Neal, som fikk sitt legendariske mellomnavn "Gris" av Bjørge Lillelien under en landskamp mellom Norge og England i 1981 spilte hele 417 kamper på rad (i nesten ti år i strekk!) i den røde trøya. Det er en rekord i engelsk fotball som skal bli vanskelig å noensinne slå. Neal er en fantastisk historieforteller -og som vinner av hele fire europacupfinaler og åtte ligamesterskap har han utrolige historier i ermet.

 

Det blir boksalg av "Liverpoolhjerter (-som du kan få spesialsignert til jule-og bursdagsgaver - pluss personlige eksemplarer). Det vil bli trekning av premier på inngangsbillettene.

 

Vi kommer også til å ha massevis av underholdning utover det offisielle ved Phil Neal og Ragnhild Lund Ansnes. Det blir visning av Liverpool kamper, kjente og kjære Liverpool sanger vil runge utover lydanlegget, Liverpool Quiz m.m

 

Velkommen til alle med et rødt hjerte!

 

 

 

 

 

 

 

Sted og dato »

Sted: Villa Valhall på Kløfta

Adresse: Trondheimsv. 59

Dato: 10. Desember

       

Tider»

Dørene åpner: 18.00

Offisielt program starter: 19.00

Slutt offisielt program: 22.00

       Festen fortsetter: 22.00 - 02.00

 

Aldersgrense »

 

  • Ingen nedre grense mellom 18.00 og 22.00
  • 18 år etter klokken 22.00

 

Pris »

100,-

 

 

Meld deg på via websiden eller mail til »

arrangement@liverbirds-klofta.com